Alma Light

Alma Ligting är ett företag specialiserat på att skapa och designa modern hembelysning. Beläget i Barcelona, distribuerar de sina produkter till hela Spanien, Europeiska gemenskapen och andra delar av världen sedan mer än 15 år. Mycket medveten om behoven hos kunderna, tar de fram en innovativ design tillsammans med en högkvalitativ produktion.

Alma Lighting startade år 1989 då av en familj som heter Cubina dom etablera företaget Hustadt Iluminacion SA i Barcelona. Då arbetade företaget med lampor främst från Tyskland. Under år 2003 bytte dom från att vara en återförsäljare till att bli en producent med eget bolag Alma Lightning.
Idén att skapa bolaget grundades på en önskan att uppnå större självständighet och att öppna upp nya marknader utomlands. Från denna tid har Alma Lightning specialiserat sig på skapandet av moderna design lampor länder över hela världen.
Produkter kännetecknas av hög kvalitet samt med överlägsen design. Dessutom betonar Alma Lightning på ett utmärkt pris och prestanda -förhållande, korta leveranstider och effektiv kundsupport före och efter försäljningen.
Alma Lightning har fått särskild uppmärksamhet med produkterna Dobbel, Clear och dropp. Hängande dobbel designad av Sam Maj, är gjord i 12,19 eller 37 glaskulor.
Lampan Klar, också designad av Sam Maj, är antingen tillgänglig som bordslampa, golvlampa och pendel och är gjord av en varierande mängd glas nyanser.
Produkten Dropp, formgiven av Cristian Cubina, är återigen en hängande knippe, som är gjord av en speciell mängd genomskinliga glödlampor.

Alma Lightnings lampor har en mycket högt erkännande och värde på grund av sin unika design och är med rätta känd över hela världen.