Scan Studio

Scan Studio Lighting har mer än 25 års erfarenhet av belysning och butiksinredning. Scan Studio Lightings vision är att ge dig den bästa möjliga köpupplevelsen genom en kombination av kunskap, design, kvalitet och pris.

I sortimentet finns en stor variation av spottar, taklampor, golvlampor, downlights mm. En av Scan Studios kanske framgångsrikaste produkt är deras Magnetline.

Magnetlinjesystemet är ett unikt skensystem av de som finns på marknaden idag. Det är mycket flexibel och kan användas överallt i huset, kontoret, butiken mm. Det är lätt att installera och det är mycket enkelt att flytta belysningen. Det finns många olika pendlar och spottar och allt monteras med hjälp av magneten. Belysningen finns både med Halogen och LED som ljuskälla.

När det gäller butiksbelysning, har Scan Studio ett stort program. De erbjuder både metallhalogenspottar S3 (35W, 70W) och S5 (20W) men även LED-spot som S6 (25W). Alla spottar kan monteras i en skena eller individuellt. Spottarna är tillgängliga med olika spridning, så att du har möjlighet att göra en belysning för att passa den enskilda butiken.

Med sina tekniska egenskaper och sofistikerade lösningar kan spårsystemet ha extraordinär design och en vacker look som vilken annan belysning som helst. Tack vare den raffinerade magnettekniken så är deras Magnetline fulländad och till och med modifierbar.