SCE

Société Centrale d'Eclairage, SCE är en fransk belysning tillverkare, expert på att utveckla högkvalitetsdesign, och är välkänd på den internationella scenen. Företaget etablerades för mer än 60 år sedan, SCE kombinerar de senaste produktionsteknikerna med ett stort och gediget hantverkskunnande.

SCE:s policy bygger på kontroll av de olika produktionssteg vilket möjliggör stor reaktivitet och flexibilitet, vilket gör det möjligt svara på kundernas behov och möta upp modifierade metoder.

Tillverkningen sker i Lézat sur Lèze lite söder om Toulouse vid foten av Pyrenéerna, där fortfarande alla lampor tillverkas för hand.

Företaget har fått flera utmärkelser från "Marie Claire Maison", "M6 Déco", "Surface" och "VIA" vid internationella mässor i Paris, Milano, Frankfurt och Dubai och utvecklat ett samarbete med flera designers så som Sylvain Garry, Valérie Boy, François Combaud, Philippe Daney, Thibault Desombre, Beatriz Diaz Matud.

SCE:s uttryck och kunnande i att skapa och tillverka modern belysning rankas som en de bästa i Europa. SCE står för kreativa ljusproduktsgrupper, som sticker ut på grund av sin kvalitet, sin "Made in France" anda och deras trendiga design.

Ambitionen är att "SCE Edition" ska erbjuda flera signerade produkter som kommer att genom sin kvalitet och tidlöshet kommer att förbli varaktigt integreras i den dagliga utsmyckningen i deras lyckliga ägares miljöer.