Vår affärsidé

Vi skapar mervärde för våra kunder genom att erbjuda professionellt utvald kvalitetsbelysning till konkurrenskraftiga priser och är den självklara strategiska partnern vid belysningsprojektering.

En viktig del i Designlampors företags profil är att enbart erbjuda lampor av bästa kvalité och design. Vi samarbetar med de flesta belysningstillverkare i Europa, och kan beställa hem många olika speciallampor. Företaget är idag en stor leverantörer av belysning och armaturer. Förutom lampor och belysning erbjuder vi tjänster så som ljussättning, belysningsplanering, inredning med lampor och konsultation. Är du arkitekt, inrednigsdesigner, elektriker, hotelldirektör, restaurang- eller butiksägare? Låt oss hjälpa er att inspirera era kunder!

Företagshistoria

Designlampor Sverige AB startades 1990 och ombildades till aktiebolag 2008. Vi har sedan dess arbetat med välkända europeiska lamptillverkare, och har en samlad erfarenhet från belysnings- och inredningsbranschen sedan 1979. Kontor och lager samt en utställning har vi intill E4:an och A6 köpcenter i Jönköping. Om ni önskar besöka oss vänligen kontakta oss innan på telefon eller via E-post.